Sunday, 22 May 2011

mase belalu begitu pantas);

21mei2011,,herm semalamnye cte nie,,KAER DAH PANDAI NYARAP;P 
cepat betol mase belalu kan by,,mama xpuas lagi nak manje2 dgn bby,,hurm,,dalam usia 3bulan bby dah pandai nyarap,,
tp adam dulu pown awal gak,,rase nye lagi awal,,
nie pic kAaer baru lepas pantang,,dalam 48hari xslp,,

----> dah xde idea nak ckp pelagi,,si bujang aq g sownk nie ngacau,,
hlg terus idea dalam otak nie!!
hadoiiiiiii>;(

video
moh kte layan video nie

bye;P

Thursday, 19 May 2011

2nd Baby;)

klo pagi td aq cte pasal MUHAMMAD ADAM AIMAN now aq nak cte pasal MUHAMMAD ADAM MIKHAIL
24jan2011 lahirlah 2nd heroku
nie beberape jam selepas dilahirkan;)
 
alhamdulillah aq besalinkan kaer( aq pangil mikhail kaer oke) senang je,,paling penting TAK KOYAK,,SO XPERLU JAIT hahaha;) mmg best,,
after aq besalin dye mmg aq xtdo langsung,,
aq xtipu okeh!! 
aq g trn darah jam 12am dry NILAI-PILAH haha;P 
kol4am aq besalinkan dye,,mmg xley tdo,,
1st sbp xselese lah kan,,NIFAS turun dgn jayanye;)
 
hurm now baby dah 3bulan kejap je kan,,xpuas aq nak main2 ngan dye;(
 si gemok! haha~ bising dye skunk,,nak mengerit jek,,hadoiiii

xauw nak ckp pelagi nie

Lahirnye Hero Sulung Kami;P

2 jun 2009,,lahir hero sulungku;) 
 beberape jam selepas dilahirkan;P

 ktownk bg namenye muhammad adam aiman
nape adam?nape aiman?
since aq disahkan peknen lagi,,aq da ckp awal2 aq nak bby nie mane ADAM;)
padahal time2 aq xauw jantine bby aq nie,,haha~
nape aiman??
along aq 
 nie lah along aq 2,,luv u;-*

dye nak letak name anak aq adam iman,,bia beriman besa besok;P
hoho~ 
laki aq xnak,,dye ckp xbest;P  
 laki aq pke punye pke,,jd lah aiman,,nie semo kes tgk iklan aiman xkesah,,hahaha~

now adam dah nak genap 2taun,,jap je mase belalu kan,,rase mcm semalam je,,doc pecahkan air ketuban mama,,
mcm2 dye dah pandai,,makin petah becakap,,
makin banyak akal dye skunk,,mmg saba memanjang gak la aq,,
ttp pape pown mama syg abg,,abg cinte hati mama,,dunie dan akhirat syg;P
 abg wif mama,,senyum,,sepetkan mate;P

sekian;)




  

Sunday, 15 May 2011

Bilikku Boco!!!

heyyyy;P adoiii nie aq nak stry pasal semalam,,lepas aq buat blog nie,,dlm pkl 2lbh gak lah aq tdo,,haha~ dengan tenang dan nikmat nye laki aq kejot ckp bilik boco,,glr r,,tapi dalam mud aq yg ngah sedar xsedar 2aq wat xauw je,,haha~ 

bayangkan lah klo dye xbalik n xkejotkan aq semalam,,cnfrm bilik banjir,,aishhh sian kat adam yg dok tdo kat bawah); hurm soriiiii air 2pown xckp nak boco semalam,,kot xmama boleh siapkan baldi awal2,,lala~
nie pic kesan siling umah aq,,nampak x??semalam nye lagi besa,,pg td FIL aq dah betolkan,,xauw mcmne tgh ary td menitis balik,,aishhhh,,

 nie pic lame,,tp saje nak tunjok,,anak aq tdo kat bwh nie,,sian nye
--> klaka pulak ank mama tdo mcmnie


jom layan fav cte anak aq nie,,TIMMY TIME!!

Saturday, 14 May 2011

TEMPAT AQ,,SO SUKE ATY AQ;P

heee;P nie pic lame seblm aq peknen 2nd bby lagi,,yg dok jilir lidah2 laki aq,,Muhd Afiq Abd Halim~~~ yg comel lote 2 my doter Muhd Adam Aiman time nie dye xpandai bejalan lg,,2yg bedukung!--> dye ngah makan kopok leko keras,,haha~ sgt lucu time nie(^.^)Y yg bajet comey 2 aq owner blog nie,Norazah Hj Omar,,boleh pgl aza jek,,haha~ comey kan???--> aq perasan??suke hati aq lah,,tempat aq!!!

--> anak aq g sownk baru 3m Muhd Adam Mikhail,,budak gemok yg sgt comel baek!!


OKE R XAUW NAK MEREPEK APE LAGI,,SOK R AQ SAMBONG LAGI,,NAK TDO,,OKE BYE,,
SALAM PEKENALAN DARY AQ;p